onsdag 31 maj 2017

Tygköp


Förhandsbokade ett helt underbart traktortyg för ett par månader sen. Är allmänt lite trött på alla Vincents skrikiga fototyger med fordon som han vill ha. Såklart syr jag kläder han trivs i men när jag ser ett tyg som jag vet att han kommer gilla och som jag dessutom gillar själv så slår jag till! Beställde även ett fint lantligt tyg med kossor och hönor. Så underbart!
Körsbärstyget hade jag turen att få som bonus, det skall bli ett linne till mig själv, tror även att jag skall sy plagg till mig själv i de andra två efter att barnen fått sina.

  

 Tygerna hittar ni på http://fossandesign.tictail.com/

4 kommentarer:

 1. Verkligen jättefina tyger, nästan lite 50-tal. Särskilt traktorerna! Jag ska komma igång med att sy i sommar, inte minst för att det finns så mycket fint tyg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skall du till syfestivalen i augusti tro? Massa tyg och garn väntar!:D

   Radera
 2. Det är inget jag planerat, eventuellt kan man ju planera om! 🤓 Den torra sommaren har gjort att jag mest varit ute och mina syplaner får vänta på regn och rusk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast där är ju även mängder med garn, ull och sånt gottigt ^^

   Radera

Jodå, jag lever!

Men bloggen är det väl sämre med. Det kom något imellan...livet, vardagen, ni vet, det där viktiga:) För tillfället har jag som mål att ren...